Uncategorized

Taxi

Posted On december 1, 2020 at 1:12 pm by / Reacties uitgeschakeld voor Taxi

In de taxi’s van Taxibestellen kunt u contant, pin, creditcard of, als je een zakelijk account hebt, achteraf per digitale factuur betalen. U kunt veilig via ideal betalen op de website. Dit is voordeliger en zeker zodat er niet aan het einde vaneen rit veel meer in rekening gebracht wordt dan je had verwacht. Helaas gebeurd dit bij veel taxibedrijven die op een taxistandplaats staan te wachten.

Taximeter

U herinnert zich waarschijnlijk een afbeelding van een taxameter die blijft tikken, zelfs als u op een stoplicht wacht. Taxibestellen zal u de optimale route en de goedkoopste tariefprijs presenteren. Zij houden rekening met het verkeer, maar u betaalt altijd voor de kortste route. Benieuwd wat uw vaste prijs zal zijn voor een taxirit naar de luchthaven? Ontdek het in minder dan een minuut met de taxitariefcalculator op taxibestellen.

Alle bestemmingen

U kunt alle bestemmingen kiezen die u zou willen zien. Met een milieuvriendelijke elektrische taxi een stukje afreizen van of naar Schiphol? Taxibestellen.nl bied u een comfortabele service, met alle persoonlijke aandacht en voordelen en een minimale op het milieu. Ook binnen de zakelijke dienstverlening valt het zakelijk groepsvervoer. Denk hierbij aan het vervoer van uw medewerkers, klanten en leveranciers.

De klant is koning

Klant is koning en daarom vragen we onze klanten wat ze van de chauffeur, de auto en de website vinden. Zo zorgen we ervoor dat de kwaliteit goed blijft en pakken we zaken aan die beter kunnen.

Bestellen van de taxi

Selecteer uw gewenste reistijd, bestemming en locatie met behulp van het formulier op de website. Wijk tonen een reeks auto’s die direct kunnen worden geboekt. Selecteer een auto, geef ons aanvullende informatie over uw vlucht en wij doen de rest. We zijn altijd telefonisch bereikbaar om u te helpen met eventuele vragen.

Gespecialiseerd in taxi transportdiensten

Taxibestellen.nl is gespecialiseerd in taxi transportdiensten van en naar Amsterdam Airport. Taxibestellen biedt ook diensten voor privé-evenementen zoals rondleidingen en bezienswaardigheden. Zorg ervoor dat u voor een ophaalservice in Almere minimaal een uur van tevoren een taxi boekt, zodat de chauffeur veilig naar u toe kan komen. Taxiritten naar bestemmingen buiten Lelystad kunnen wij voor vaste en concurrerende prijzen rijden.