Taxi Lelystad naar Schiphol

Buiten Amsterdam rijden wij natuurlijk ook naar andere plaatsen zoals Lelystad. Een taxi vanaf Lelystad naar Schiphol is er al vanaf 75 euro. De meeste taxibedrijven werken met taximeters ingesteld op het hoogste landelijke taxitarief. Wat veel mensen net weten is dat taxibedrijven wel minder mogen rekenen maar natuurlijk niet meer. Via internet een taxi bestellen kan dan ook zomaar enkele tientjes schelen!

Personenauto of een taxibusje naar Schiphol

Gaat u met vakantie naar de luchthaven Schiphol met een gezin, dan heeft u al snel ruimte te kort in de eigen auto. Een taxibusje is dan een ideale oplossing. Tegenwoordig zijn deze echt niet meer zo duur als vroeger. Met de opkomst van het internet kan u tot wel de helft op de ritprijs besparen! Meestal zijn er twee uitvoeringen. De zes en de acht persoons taxibus.

Tip: Kijk ook eens voor een taxi op Schipholtaxi.Pro!

Privé of zakelijk een taxi voor Lelystad

Zowel de taxi’s als taxibussen zijn privé en zakelijk prima te gebruiken. De vakantieganger reist naar en van de luchthaven Schiphol met de nodige bagage. De zakelijke klanten gebruiken de taxi’s en busjes op een wat andere manier. Zo moet u denken aan roadshows of een aantal adressen van klanten die moeten worden afgegaan. Groepen buitenlandse gasten die op Schiphol aankomen en naar bv een congres toe moeten. Allemaal typische zakelijk tripjes.

De luchthaven Lelystad breid langzaam uit.

Vermoedelijk zal het nooit een grote luchthaven worden op Lelystad, maar er zijn toch plannen voor uitbreiding van het aantal vluchten. Vooral met de vakantie vluchten wil de luchthaven gaan uitbreiden. Luchthaven Lelystad staat meer bekend voor de recreatie vlieger of als je eens een tochtje in een klein vliegtuigje wilt maken. De bewoners in de omgeving zijn elk geval tegen deze uitbreiding wat natuurlijk logisch is gezien de vervuiling en geluidsoverlast.

Wat zijn de voordelen?

  1. Vast tarief voor alle taxiritten
  2. Geen verassingen achteraf
  3. Nette wagen en chauffeurs
  4. Makkelijk thuis voor aanvang vakantie te bestellen.